Työmaasiivoukset ja rakennusaputyöt Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla

Ota yhteyttä

AS-Rentin monipuolisiin palveluihin kuuluvat rakennus- ja työmaasiivoukset sekä erilaiset rakennusaputyöt. Ahkerat ja ammattitaitoiset työntekijämme hoitavat homman ensiluokkaisen laadukkaan työnjäljen varmistaen. Palvelemme asiakkaita Helsingissä, Vantaalla ja muualla pääkaupunkiseudulla sekä lähialueilla. Lue lisää palveluistamme ja ota yhteyttä, niin sovitaan työtarpeesi täyttämisestä.

Laadukkaat siivouspalvelut rakennustyömaille

Huolella hoidettu työmaasiivous helpottaa työmaalla työskentelyä, pitää yllä hyvää työturvallisuutta ja varmistaa kiinteistön tulevien käyttäjien tyytyväisyyden. Me AS-Rentillä vastaamme rakennustyömaan siisteydestä urakan alkumetreiltä aina loppusiivoukseen asti.

 

Ylläpitosiivous eli työnaikainen siivous pitää yllä työmaan siisteyttä rakennustöiden ollessa kunnolla käynnissä. Irtojätteen poistaminen ja pölynhallinta ovat kenties ylläpitosiivouksen tärkeimmät osa-alueet. Sopimuksen mukaan huolehdimme myös taukotilojen ja toimistokonttien urakanaikaisesta siisteydestä. Kuuntelemme ja kunnioitamme asiakkaan toiveita ja pidämme osaltamme huolen siitä, että työskentely työmaalla jatkuu keskeytymättä.

Loppusiivous hoidetaan nimensä mukaisesti urakan valmistuttua. Loppusiivouksessa uudisrakennus tai saneerauskohde puhdistetaan täsmällisesti käyttövalmiiseen kuntoon. Pölynpoisto suoritetaan rakennusvaatimusten mukaisesti ja sekä näkyvät pinnat että piiloon jäävät rakenteet siistitään huolella. Loppusiivouksen jälkeen kohde on valmis uusille käyttäjille.

 

Hoidamme työmailla myös erilaiset keikkaluontoiset siivousprojektit, kuten ikkunanpesut. Kysy lisää tai pyydä tarjous rakennustyömaasi puhtaanapidosta ottamalla yhteyttä.

Jätä tarjouspyyntö

Monipuoliset rakennusaputyöt ammattitaitoisilta tekijöiltä

Siivoustöiden lisäksi tarjoamme palvelut myös rakennustyömailla tarvittaviin aputöihin. Hoidamme muun muassa seinälevyjen, listojen ja lattioiden asennustyöt, puutavaran sahaustyöt sekä kaappien ja muiden kalusteiden asennukset – olemme apunasi juuri siellä, missä apuamme tarvitset. Suoritamme myös erilaiset tavaransiirrot trukilla, kurottajalla tai käsin.

 

Hyödynnä rakennusapumme ja paranna työmaasi tehokkuutta. Pienempien töiden ulkoistaminen asiansa osaavalle rakennusapulaiselle jouduttaa työntekoa ja näin ollen edistää urakan loppuun saattamista.

Kysy lisää

Tehokasta työskentelyä työtä pelkäämättömällä asenteella

Tutustu työhömme ja työkohteisiimme kuvagalleriassa!